Wat biedt Bewust Nieuwbouw in 2021?

Verhuizen nieuwbouw

Inmiddels is de website van Bewust Nieuwbouw al 6 jaar in de lucht. Dat is niet zonder reden. De website blijft in bezoekersaantallen elk jaar stijgen. Lezers weten het platform te vinden op diverse onderwerpen. Wat heeft Bewust Nieuwbouw in 2021 te bieden?

Alles rondom nieuwbouw

De eerste vijf maanden van 2021 geven een goed vooruitzicht op hogere bezoekersaantallen. Gemiddeld stijgt het aantal bezoekers met 175 per maand. Opvallend is dat de meeste lezers op de site terecht komen via zoekmachines, zoals Google. De meest gelezen artikelen gaan over financiën, techniek, afwerking van het huis en duurzaamheid. Het best gelezen artikel tot nu toe gaat over bouwvocht in nieuwbouwwoningen.

Relevante nieuwbrief

Inmiddels heeft Bewust Nieuwbouw meer dan 11.000 abonnees, die minimaal een keer per maand worden voorzien van een nieuwsbrief. De abonnees vinden in de nieuwsbrief informatie over de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van – bijvoorbeeld – duurzaamheid. Ook abonneren op de nieuwsbrief? Inschrijven op de nieuwsbrief is gratis. Klik hier om te abonneren.

Een blik op de toekomst

Met de komst van een nieuwe medewerkster, Amber Kaaijk-de Vos, zal Bewust Nieuwbouw zich in de toekomst richten op het verbeteren van de (mobiele) website, de inzet van social media en het vergroten van het bereik. Het platform wil de bezoeker in informatiebehoefte blijven voorzien en tegelijkertijd de lezer enthousiasmeren over nieuwbouwprojecten, woontrends en andere nieuwe ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van duurzaamheid.

Heeft u suggesties voor specifieke onderwerpen? Dat horen wij graag! Laat het ons weten via: redactie@bewustnieuwbouw.nl.