‘We wilden graag nieuwbouw. Dat scheelt veel kluswerk’

Mariska en Brian

Hun nieuwbouw appartement ligt op een van de mooiste locaties in Wijk bij Duurstede, vlak bij het centrum, met alles op loopafstand. En ze hebben meer ruimte dan ze van tevoren hadden gedacht. Mariska en haar vriend Brian zijn blij met hun nieuwe stek. “Dit appartement is ideaal voor ons.”

Met nieuwbouw weinig kluswerk

Met de aankoop van het appartement is voor Mariska en Brian een nieuwe fase in hun leven begonnen, een fase van samenwonen. Het stel koos bewust voor nieuwbouw, en bewust voor de locatie, aan de Steenstraat in Wijk bij Duurstede. “De locatie is voor ons perfect”, zegt Mariska. “Alles ligt op loopafstand. We wilden ook graag nieuwbouw, want dat scheelt veel kluswerk. En het gebouw ziet er aan de buitenkant mooi uit, lekker strak.”

Ruimte genoeg

Ook het appartement zelf viel direct in de smaak. “Onze woning ligt op de eerste etage, met aan de straatkant twee zwarte Franse balkons. Binnen is meer dan genoeg ruimte voor ons tweeën. We hebben een grote woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer. Wij zijn een tijdje geleden in het Wooniversum in Nieuwegein geweest. Daar konden we onze woning in 3D bekijken. Het was echt alsof we er doorheen liepen. We konden hem zelfs al inrichten. En het viel ons op dat ons appartement groter is dan we dachten.”

Strakke inrichting

Niet alleen het appartementengebouw, ook de inrichting is strak, zoals Mariska zegt. “We hebben er goed over nagedacht en gekozen voor de kleuren zwart en wit en licht- en donkergrijs. De laminaatvloer is grijs eiken en de keuken is hoogglans wit. We geven onze woning kleur met turquoise accessoires. Een strakke inrichting dus.”

Meer informatie: