Definitieve keuzes voor maatwerk maken

De definitieve keuzes voor de gewenste aanpassingen aan uw nieuwbouwhuis maakt u na ondertekening van het koopcontract. U maakt uw keuzes vóór de aangegeven datum.

Uiterste datum voor definitieve keuzes

Op het moment dat u het koopcontract ondertekent, heeft u zich al een beeld gevormd van de belangrijkste aanpassingen die u aan uw nieuwbouwhuis wilt laten doen. Misschien heeft u hier ook al afspraken over gemaakt. Anders doet u dat voorafgaand aan, of bij het begin van de bouw. Vooral als u gaat nadenken over de inrichting, is de kans groot dat u aanvullende wensen heeft. Dan wilt u toch maar dat muurtje iets verplaatsen, en toch maar een extra stopcontact. Wat er nog mogelijk is, hangt samen met de vorderingen van de bouw. Van de ontwikkelaar of de aannemer hoort u wat de uiterste datum is om uw definitieve keuzes kenbaar te maken.

Tijdig naar de showroom

U zoekt uw keuken, sanitair en tegelwerk uit in de showroom. De plaatsing van keuken en sanitair en het tegelwerk vinden pas plaats als uw huis bijna klaar is . U heeft dus alle tijd om deze keuzes te maken. Toch is het verstandig om dit zo vroeg mogelijk te doen. Wacht u te lang, dan is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om de aansluiting voor de vaatwasser te verplaatsen.

Meer informatie: