Enquête: (hoe) maakt u gebruik van Bewust Nieuwbouw?

Het platform Bewust Nieuwbouw is opgezet om (toekomstige) kopers en huurders van een nieuwbouwwoning goed te informeren. We willen met onze website ook mensen bereiken die overwegen om een nieuwbouwhuis te kopen of te huren en ze de voordelen van nieuwbouw laten zien. De website is ongeveer tweeëneenhalf jaar in de lucht en het is een mooi moment om u als consument te vragen wat uw ervaringen zijn met de site. Ziet u verbeterpunten? Mist u iets? Vertel het ons en vul de enquête in!

U vindt op de site van bewust Nieuwbouw informatie over onderwerpen die te maken hebben met financiën, energiezuinig wonen, garantieregelingen en veel meer. We bieden betrouwbare informatie over actualiteiten, algemene onderwerpen en ervaringsverhalen van consumenten. Piet en Magda die vertellen het fijn te vinden om de eerste bewoner te zijn. Of Fedor die vertelt over zijn energienotanul woning met veel wooncomfort.  Enthousiaste verhalen. Maar ook veel tips.

Verbeterpunten

Het idee is dat u op de site de antwoorden vindt op al uw vragen. Toch kan het zijn dat u iets mist. Dan horen we dat graag. Vandaar het verzoek om deze enquête in te vullen. Het neemt ongeveer drie minuten in beslag en het levert een nog betere website op. Fijn als u hier even de tijd voor zou willen nemen.

Link naar de enquête

U kunt ook mailen naar de redactie als u nog vragen heeft: redactie@bewustnieuwbouw.nl