Boek tip: Het Nieuwbouw Handboek

het-nieuwbouw-handboek-marije-duijn

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er veel op je af, daarom schreef Marije Duijn Het Nieuwbouw Handboek. Tijdens de bouw van de woning en het inrichtingsproces moet je in korte tijd allerlei beslissingen nemen. Waar moet je beginnen als je zoveel verschillende keuzes moet maken? En hoe zorg je voor sfeer en gezelligheid in een nieuwbouwwoning?

Het Nieuwbouw Handboek maakt het inrichtingsproces voor een nieuwbouwwoning inzichtelijk en biedt hulp bij het maken van belangrijke keuzes. In 10 stappen wordt de lezer op een interactieve manier begeleid in het bouwproces. Elke stap wordt afgesloten met een checklist. Daarnaast kun je binnenkijken bij verschillende nieuwbouwbewoners en krijg je tips over het creëren van een persoonlijk en duurzaam interieur.

Vijf jaar geleden kocht Marije haar eigen nieuwbouwwoning in Amsterdam en ze merkte dat er veel op je af komt. Marije werkte destijds in de retail en optimaliseerde bedrijfsprocessen. De aankoop van haar eigen nieuwbouwwoning deed haar doen besluiten zichzelf om te scholen tot concept & interieurontwerper. Haar kennis van procesoptimalisatie, ervaring met het nieuwbouwtraject en passie voor interieur komen in dit boek samen.

Het nieuwbouw handboek

Het Nieuwbouw Handboek bestaat uit 224 pagina’s inclusief illustraties en interieur foto’s van nieuwbouwwoningen. Bewust Nieuwbouw is een belangrijke bron geweest voor het boek. Daarnaast staan er cartoons is van Gerrit de Jager, voor de benodigde dosis humor! Bestel het boek hier voor € 23,95.