13 juni: Dag van de (nieuw)bouw

Bent u wel eens op een bouwplaats geweest? Zaterdag 13 juni 2015 is uw kans. Bouwbedrijven stellen dan hun projecten open voor het publiek om te laten zien wat de bouwsector allemaal kan en doet.

Ontdekken

Op zaterdag 13 juni 2015 vindt voor de tiende keer de Dag van de Bouw plaats. Op die dag openen bouw- en infrabedrijven hun bouwhekken voor u. Dé kans om te ontdekken wat er achter die hekken op een bouwlocatie allemaal gebeurt.

Ook woningbouwprojecten te bezichtigen

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Op deze dag laten de leden van Bouwend Nederland het brede scala aan projecten zien, waaraan zij werken. Van wegen en bruggen tot brandweerkazernes, zwembaden en woningbouw, van nieuw tot vervanging en renovatie, van klein tot groot.

Een aantal ontwikkelaars sluit hierbij aan met de nieuwbouwdag. Hierdoor kunt u nog meer woningbouwprojecten bezichtigen. Ga kijken op zaterdag 13 juni. Wie weet ontdekt u uw toekomstige huis.

Meer informatie

  • Nieuwbouwdag
  • Dag van de Bouw
  • Het is mogelijk dat niet alle opengestelde projecten zijn aangemeld. Let dus ook op aankondiging bij de bouwplaats die u zou willen bezoeken.