Enquête: zijn uw woonwensen anders door corona?

Hoe zit het met uw woongeluk nu u (waarschijnlijk) veel meer thuiswerkt? Wat maakt u in deze periode gelukkig? En wat juist niet? De coronacrisis zorgt ervoor dat we meer thuis zijn en het kan bijna niet anders dat dit ook van invloed is op onze woonwensen. Vandaar deze enquête. Vul de vragenlijst in en lees binnenkort meer over de uitkomsten op deze site.

Ontwikkelaar Blauwhoed, architectenbureau Juli, vastgoedbelegger Syntrus Achmea en adviesbureau Bureau de Bont stelden een korte enquête op om uit te vinden in hoeverre onze woonwensen veranderd zijn als gevolg van corona. Was u eerst erg blij om in de stad te wonen, nu droomt u er misschien opeens van om juist aan de rand van de stad of buiten te wonen. De woning voelt misschien opeens te klein doordat u meer thuis bent. Of  de buitenruimte is belangrijker geworden en u zou graag een dakterras willen hebben of een (grotere) tuin.

Vul de vragenlijst in…

Met andere woorden wat mist u? Wat zou u in een volgend huis doen en wat betekent het voor het ontwerp van uw woning als thuiswerken een vast onderdeel van ons werkpatroon wordt? Vul de korte vragenlijst in en laat het ons weten. Deelname is anoniem.

Link naar de korte vragenlijst

… en attendeer anderen op deze enquête

Waarschijnlijk is er ook wel iemand in uw omgeving, een collega, vriend of familielid die onlangs verzuchtte dat hij of zij nu op een andere plek zou willen wonen vanwege de beperkingen waar we tegenaan lopen als gevolg van corona. Of dat de indeling van de (toekomstige) woning toch echt anders moet. Attendeer hem/haar dan ook op deze vragenlijst. We zijn geïnteresseerd in jullie ervaringen.

Meer informatie: